0 0
Zeeluchtinhalator
4,5
Otosan®-keelspray
4
14,99 (499,67 €/l)
Lotion voor haargroei 200 ml
29,99 (149,95 €/l)
Emulsie van alpenkruiden
4
7,99 (39,95 €/_UNIT_KG)
Reisstok ’Derby’
-10 %
19,99 17,99
Direct bestellen
Kent u het artikelnummer?

SANPURA staat voor gezondheidsproducten gekozen op basis van jarenlange ervaring

SANPURA is uw partner als het gaat om gezondheid en dagelijkse hulpmiddelen. Als het om gezondheidszorg en gezondheidsproducten gaat, bent u bij ons aan het juiste adres.


Onze webshop vindt zijn oorsprong in de gelijknamige gezondheidscatalogus, die sinds 2016 producten aanprijst op het gebied van gezondheid, dagelijkse hulpmiddelen en mobiliteit. Het doel van onze producten is u gerichte ondersteuning te bieden in het dagelijks leven en de zorg. Dit kunnen eenvoudige verbanden zijn, maar ook een rollator. Daarnaast is het thema welzijn voor ons een belangrijk aandachtspunt. Wij hebben er ons ganse productassortiment op toegespitst. Gezondheid en welzijn gaan immers hand in hand en kunnen niet zomaar naast elkaar bestaan. Of u nu oud of jong bent: Browse snel door de diverse categorieën van onze webshop voor gezondheidsproducten.


Gezondheidsproducten voor elke leeftijd

Met onze categorieën proberen wij ondersteuning te bieden op elk gebied van uw dagelijks leven. Bijzonder populair is ons kwaliteitsassortiment braces, waaronder rug- knie- en polsbraces. Op het gebied van incontinentieproducten bieden wij een ruime keuze aan inleggers, onderleggers en hygiëneproducten. In de categorieën zelf vindt u vaak links naar gepast advies om u te helpen het juiste product te vinden.


In de categorie wellness vindt u bijvoorbeeld massage-apparaten, comfortabele pantoffels of zelfs kamerontvochtigers. Er zijn talloze aspecten van het dagelijks leven die een positieve invloed kunnen hebben op uw welzijn en dus op uw gezondheid. Alles wat uw dagelijks leven vergemakkelijkt en u ondersteunt, draagt bij tot uw persoonlijke gezondheid.


Mobiliteit is ook een belangrijk aspect van welzijn, want onbeperkte bewegingsvrijheid zorgt voor een actief dagelijks leven. Wij bieden de juiste oplossing voor bijna elk probleem. In het geval van lichte loopproblemen kan een wandelstok in eerste instantie worden overwogen. Elektrische scootmobielen zijn bijvoorbeeld ook echte redders in nood, omdat ze het mogelijk maken de verloren mobiliteit en een flinke portie comfort terug te winnen. Bepaal zelf welk mobiliteits- of loophulpmiddel bij uw behoeften past. U vindt de geschikte producten, zoals rollators en rolstoelen, vinden in onze webshop.



Gezondheidsadviseur, deskundig team en deskundig advies

SANPURA ziet zichzelf als uw plus in het leven - wij werken voortdurend aan deze visie. Onze inkopers zijn altijd op zoek naar nieuwe, spannende producten die uw dagelijks leven nog comfortabeler kunnen maken. Misschien kent u ons team van deskundigen al uit de catalogus? Wij staan voor u klaar met tips en trucs op gebied van verzorging en gezondheid.



Wanneer u bij ons winkelt, kunt u vertrouwen onze jarenlange ervaring. Ons bedrijf verkoopt al meer dan 35 jaar gezondheidsproducten. Het is altijd onze zorg geweest niet alleen producten voor senioren aan te bieden, maar voor alle leeftijdscategorieën. Gezondheid gaat immers iedereen aan, niet alleen 65-plussers. Als u bij ons online koopt, kunt u zeker zijn van kwaliteit. De goederen worden direct bij u thuis bezorgd. Omdat u bij ons op rekening kunt kopen, neemt u geen risico. Als u niet tevreden bent, kunt u de bestelde artikelen gewoon terugsturen - zelfs gratis! Winkelen bij SANPURA is dus praktisch en ongecompliceerd.


Een aangename en plezierige winkelervaring bij Sanpura.nl - uw online shop voor gezondheidsproducten!