0 0

Over ons

OVER ONS


Het merk SANPURA werd in 2015 opgericht door EUROtops en is binnen zeer korte tijd uitgegroeid tot een vaste pijler binnen de EUROtops Group dankzij de uitstekende medewerkers, de innovatieve producten en het uitstekend opgeleide servicepersoneel.

SANPURA is één van de belangrijkste postorderbedrijven voor gezondheidsproducten en dagelijkse hulpmiddelen in de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland), Frankrijk en België.

Bij het bezoeken van beurzen of leveranciers zijn onze SANPURA-gezondheidsexperts en -inkopers altijd op zoek naar nieuwe producten die het leven van mensen gemakkelijker of zelfs meer de moeite waard maken. Ons doel is om mensen in staat te stellen een zo lang, gezond en onafhankelijk mogelijk leven te leiden binnen hun eigen vier muren. In dit opzicht zijn kleine alledaagse hulpmiddelen, zoals een aankleedhulp, voor ons even belangrijk als een toiletverhoger of zelfs een elektrische scootermobiel. Beperkingen als gevolg van ouderdom of ziekte mogen niet leiden tot isolement en eenzaamheid. Wij willen mensen de kans geven om hun dagelijks leven leefbaarder te maken. Onze medewerkers ontvangen ook graag ideeën en suggesties die mogelijk de probleemoplossers van de toekomst kunnen zijn.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

Al meer dan 35 jaar zet EUROtops Versand GmbH zich in om het dagelijkse leven van mensen makkelijker te maken met innovatieve probleemoplossers. Als postorderbedrijf in de gezondheidssector hebben wij u voor het eerst via de Komfortabel-catalogus kennis laten maken met producten op het gebied van gezondheid en alledaagse hulpmiddelen. De grote vraag en onze wens om nog beter in te spelen op de zorgen en problemen van onze klanten hebben ons ertoe aangezet SANPURA op te richten. Wij hebben de productassortimenten uitgebreid met lichaamsverzorging en hygiëne, kleding en schoenen, mobiliteit en welzijn, en bieden nu in de catalogus en webshop een zeer ruim assortiment medische producten aan voor mannen en vrouwen.

Vriendelijke service en advies van deskundig opgeleide medewerkers

Mist u doorslaggevende informatie of hebt u vragen die in de catalogus of op de productpagina's in de webshop niet worden beantwoord? Aarzel niet. Neem contact op met onze klantenservice via de telefoon of het contactformulier. Of het nu gaat om technische details of algemene vragen over onze producten en service, onze vriendelijke medewerkers zijn goed opgeleid en altijd op zoek naar een individuele oplossing voor uw probleem.


Uw


Ingo Saleck
Mede-eigenaar SANPURA

Eurotops Versand GmbH – De geschiedenis

Het succesverhaal van Eurotops begon in 1985. In de loop der jaren vestigde Eurotops zich als een klassiek cataloguspostorderbedrijf dat persoonlijk door de eigenaar werd geleid met hoofdzetel in Duitsland, Langenfeld (het Rijnland). Tegenwoordig bieden wij ons gevarieerde productassortiment ook online aan. Moderne bestelkanalen, de beste service: Wij leveren exclusieve nieuwe ideeën overal vandaan direct bij u thuis.

Onze talrijke actieve klanten hebben speciale wensen en stellen hoge eisen aan functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Wij vervullen deze met kwalitatieve modeartikelen, aantrekkelijke aanbiedingen en ongewone geschenkideeën. Eurotops helpt mensen vooruit met vooruitstrevende, toonaangevende technologie.

In 2015 hebben we Sanpura opgericht. Hier ligt de nadruk op gezondheid - zorg - mobiliteit en dagelijkse hulpmiddelen.

In 2016 hadden we reeds meer dan 120 mensen in dienst. Samen zijn we voortdurend op zoek naar innovatieve producten die het leven mooier en gemakkelijker maken - en ontdekken we elke dag iets nieuws.

Eurotops groeit voortdurend: op gebied van uitdaging om aan de hoogste eisen te voldoen, maar ook op gebied van klanten, medewerkers en succesverhalen.