0 0

Verzending & levering

VERZENDING & LEVERING


Wij werken met bepaalde logistieke- en verzendpartners samen om ervoor te zorgen dat uw bestelling snel, veilig en zo goedkoop mogelijk bij u wordt geleverd.

Hieronder vindt u de mogelijke leveropties, alsook de respectievelijke verzendkosten.VERZENDKOSTEN
Voor zendingen binnen Nederland bedragen de verzendkosten € 6,99 per bestelling.

Volumegoederen worden verzonden door een expediteur – er wordt een toeslag van € 14 of € 34 (tot aan de stoeprand) of in rekening gebracht. Uiteraard wordt u tijdens het bestelproces en op de productdetailpagina's op de hoogte gehouden van de exacte leveringswijze.

Onze verzendkosten TIP!
Indien u zich gratis voor onze nieuwsbrief aanmeldt ontvangt u de standaardverzendkosten eenmalig cadeau. Bovendien sturen wij u regelmatig info over koopjes, aanbiedingen en bijzondere acties!


LEVERTIJD
GLS is een betrouwbare en snelle verzendpartner. In Nederland wordt uw bestelling binnen 5 werkdagen aan het opgegeven leveringsadres geleverd.

Als de klant niet thuis wordt gevonden, wordt het pakket ofwel bij de buurman afgeleverd of in de dichtstbijzijnde GLS-pakketshop gedeponeerd.

Track & Trace code ontvangt u per e-mail en kunt u het pakket direct onder volgen https://gls-group.eu/NL/nl/home

In geval van volumegoederen worden uw producten overgedragen aan een expediteur. Dit bedrijf zal telefonisch contact met u opnemen om een gewenste leverdatum af te spreken.

Voor de meest recente informatie over de levertijden verwijzen wij u naar de informatie op uw orderbevestiging.

AFWIJKEND LEVERINGSADRES
U wilt uw bestelling graag naar een ander adres dan het factuuradres laten sturen? Geen probleem! Tijdens het bestelproces kunt u een afwijkend leveringsadres opgeven. Uw factuuradres wordt standaard als leveringsadres geselecteerd.